Tai Tapu

Buenaaas! Avui hem començat a fer un blog… un blog que porta molts dies sent imaginari, igual que moltes coses en aquesta vida… Alguns que ens coneixeu bé ja sabeu que som professionals de les excursions imaginàries, de tallar llenya en plan imaginari, de pujar a Núria amb el primer tren imaginari, de baixar caminant després pel cami imaginari, i així sucesivamente… però tard o d’hora totes aquestes accions imaginàries, de tan imaginar-les es convertiexen en realitat, igual que aquest viatge, igual que aquest blog.

Aquest és el primer post d’un blog que només pretén informar a amics i familiars (i a qui li interessi, perquè el interné es de todos) de com ens va la vida per les antípodes, anirem penjant fotos i altres històries que ens vagin passant.

Avui escriu el Pol, espero que la Marta s’animi i no només em corregeixi! 😛

Primer de tot m’agradaria presentar-vos a la família que ens ha acollit els primers dies a Nova Zelanda, una família encantadora no, lu següent!

L’Adrian, és el pare, arquitecte de professió i fuster de hobby, el vaig  conèixer quan ens va vendre la nostra estimada furgoneta (algun dia li dedicarem un post) i mentre la probava, li vaig preguntar si tindria feina per mi, em faltaven deu dies fins que vingués la Marta i m’havia de buscar alguna cosa a fer per no rebentar-me la pasta al ritme que ho estava fent. La casualitat, la sort o l’alineament de les estrelles d’aquell dia van fer que em digués que sí, que l’endemà anava a arreglar un lodge en una estació d’esquí i que li aniria bé tenir ajuda.

Ahh un lodge! yes yes, I’m very interested! …cara de poker i a tirar milles.

Després vaig poder comprobar que un lodge és com un refugi-alberg on viuen els currantes i membres del club d’esquí, i clients esporàdics crec que també.

Vem estar el cap de setmana a Mt Cheesman fent de fusters, bueno ell feia de fuster, jo arrencava claus, netejava, anava a buscar coses i altres tasques d’aquesta magnitud, però va ser genial…[ Un altre post! aii quina desfeta que sen’s complica la història! 🙂 ]

Al lio…  Vem tornar a casa seva a Tai Tapu, molt aprop de Christchurch i vaig conèixer la seva dona, la Sue i el fill petit, el Luke Muy majos, por cierto!

Com era tard i de nit em vaig quedar a dormir, i al dia següent tenia una llista de “tareas domesticas” que tela. Jodeer, en serioo?! a sobre no entenia casi res, però les feines eren de jardineria i granja. Vaig pensar que m’havia enganxat els dits de valent, però es veu que aquí es fa molt, es diu woofing, treballes a canvi de menjar i dormir.

la llista!
la llista!

Després de l’ensurt inicial i de traduïr la llista em va molar la idea i aquí he esperat a la Marta, ella ha vingut i aquí estem els dos encara. Curadíssims! Hem fet de tot, desde curar ovelles a netejar vidres.

Demà per això comença una altra aventura, hem fet ja la proba pilot d’anar a dormir un parell de dies fora amb la furgo, ha anat molt bé i demà anem cap al nord de la illa sud abans de començar a currar, ja us informarem de com ha anat!

AHHH! Totes les vinyes, la casa, el jardí,  TOT s’ho han construït ells. Van comprar un terrenu amb un  sol arbre i s’han construït la seva vida desde zero, cada cop que hi penso encara flipo!

Alee! bona niit o bon dia!

pol.

 

Ja sé que el blog fa peneta de moment, ja l’anirem arreglant!

Advertisements

3 thoughts on “Tai Tapu”

  1. Per començar la vostre vida a NZ no està gens malament el montatge i la idea de que aneu penjant les vostres experiències ens agrada molt.
    Des de Queralbs us anirem seguint amb tot el nostro interés.
    Un petó de les familys

  2. Bueno, bueno, això esta molt, beeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!! Pel que m’ha semblat a NZ hi han barranquitus havera si em podeu dir alguna cosa, hi ha gent que s’hi dedica, ho he vist pel Facebook.

    Petonets als dos

    Ricard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s