La prova pilot, Banks Península

Després de molts dies de posts imaginaris, per fi hem reunit el temps necessari per posar-nos-hi! Com que disparem fotos en plan metralleta (sobretot el Pol), hem decidit dividir els posts segons els llocs per on anem passant.

Mentre el Pol frega els plats després del super sopar que li he preparat, avui escriuré jo, Marta.

Arranquem amb la prova pilot, que va durar 3 dies i ens va servir per veure si aguantaríem gaire temps sense tirar-nos els plats pel cap. Vem guanyar!

El destí va ser Banks Península, que queda just al cantó de Christchurch i que es va crear a partir de l’erupció d’un volcà. El temps no va acompanyar els primers dies, així que l’entreno de cara al mal temps el vem començar ja desde el principi. Algunes fotos són de quan el Pol va anar-hi amb uns amics que havia fet uns dies abans i us les hem colat perquè els hi van fer uns dies espectaculars i el Pol diu que són molt boniques (ja ha acabat de fregar els plats i m’està donant la tabarra).

El primer sopar no s’aprecia però són Noodles, el nostre plat estrella. Fàcil, bo i nutritiu. I sa segons el Pol. L’endemà ja ens va tocar esmorzar dins la furgo en plan “saleta d’estar”. Com podeu comprobar ens ho vem prendre amb molta il·lusió.

Després de fer el guiri per Akaroa, robar wifi a les cafeteries i amagar-nos de la pluja tan com vem poder, vem creuar cap a Okains Bay, un lloc força remot i increïblement preciós. Tan és així que el Pol en ple atac d’alegria va decidir despilotar-se i córrer com un boig per la platja. També va fer un intent fallit de capoeira. Debíem estar a 10 graus com a molt…

Com que el temps ens va obligar i la consciència cultural ens presionava una mica, vem visitar un museu maorí molt interessant. I ja està.

Com que això de l’orientació no és el meu fort i al Pol li carda il·lusió practicar “l’inglès”, el vaig enviar a preguntar a un camioner que passava per allà. Ell va fer cara d’haver-ho entès tot i va dedicar-li el seu millor somriure però no va pillar res. Això sí, amb el seu anglès li va explicar mitja vida, cosa que últimament fa amb tots els desconeguts així per la cara. Gràcies a les seves indicacions (i al mapa) vem trobar el camí de tornada a casa, Tai Tapu. Abans però vem parar a despedir-nos del pati i el cel ens va regalar una imatge que encara no hem pogut esbrinar què era, simplement espectacular i prou.

Bona pasqua!

Marta

Advertisements

3 thoughts on “La prova pilot, Banks Península”

  1. quanta nostalgiaaaaaa!!!!!! hi ha algun foton serio aqui, eh ! em parteixo en com ho expliqueu tooot!! sus quiero amigos!! a practicar l’inglés poplinyoooooo!!! i tu kuki ja podries passar al maori, no? a practicaaaar!!

  2. Que guapo tot! Quina enveja! Quina rabia! Neu a cagar!!!

    Fotos molt guapes! I vaya gitanos esteu fets! Vaya furgo!

  3. Sou molt bons fotografs i escriptors!………. molt graciosos i entranyables!!!!!!! Será amor de madre?????
    Vamoooos que en volem més de reportatges! Petonarros

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s