Cuina per viatgers – cigrons

Hola família!

Avui és el meu aniversari!! vamoos! Per fer el ridícul una mica més i que estigueu contents igual que nosaltres, us volem regalar  el primer capítol d’una nova sèrie imaginària!

” CUINA PER VIATGERS! ”

M’agradaria dedicar-lo al meu pare cuiner, i la meva àvia cuinera, ahir va ser el seu sant i no els vaig felicitar. Tampoc a l’altre tieto i a la meva padrina estimada! tots Lluísos i Lluíses. Moltes felicitats!

Com a anècdota històrica no gaire trascendental vull afegir que si hagués nascut un dia com ahir (el dia 21 de  Juny de fa 28 anys) també em diria Luís, però vaig trigar un dia més (lentet que sóc desde abans de néixer) i al final em dic Pol.

Espero que disfruteu de la recepta!

petons!

Avui no tinc correctora, té ressaca. (aqui en comptes de ser la nit més curta de l’any és la més llarga, i això passa factura)

 

Advertisements

2 thoughts on “Cuina per viatgers – cigrons”

  1. ja,ja,ja….com ploru!!!!!!!!!!………Pol pensava que a casa havies aprés una mica més de cuiner………… molt nutritiu, aixó si, pero quan tornis t’esperen unes quantes llissons de cuina ràpida!….sou de bon conformar, quina sort, i lo bé que us ho passeu………. un petonarro

  2. Si… gaire bona pinta no tenen amb aquesta taca artìstica que, això sì, li dona un “bonic” toc de color… I tot aquest paellot us el veu zampar els dos sols o tenieu “convidats” que van poder compartir amb vosaltres a touch of typical catalan cuisine…?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s